Младост 3 ул. Бъднина бл. 325А |  0879 000 255

Внимание!

Моля внимателно прочетете тези условия, преди да използвате този уеб сайт. Ако използвате този уеб сайт се счита, че приемате и сте съгласни с тези условия. Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, моля не използвайте този уеб сайт.

Конфиденциалност на данните

Личната информация, която предоставяте  на EDSComputer.COM с цел получаването на продукти или услуги, е под закрилата на Закона за защита на личните данни. EDSComputer.COM (ЕДС – Експрес Деливъри Сървис ЕООД) е администратор на лични данни, вписан в Информационната система за Електронна Регистрация на Администратори на Лични Данни с номер № 414962.

С цел подобряване на обслужването Ви и получаване на информация относно Вашите нужди и интереси, EDSComputer.COM събира и използва лична информация със съответните уведомления, съгласия и регистрации в органите за защита на личните данни.Когато поръчвате продукти или услуги, искате информация, ние ще поискаме от Вас да предоставите лична информация с цел извършване на горепосочените операции.

Видовете лична информация, които ни предоставяте, могат да включват Вашето име, адрес, телефонен номер, емайл, предпочитания за продукти и услуги, предпочитания за контакти.

Как използваме информацията Ви?

Информацията, събирана EDSComputer.COM с цел научаване за Вашите нужди и интереси, ни помага да изработим съответния индивидуален клиентски подход към Вас.

Бихме използвали Вашата информация, за да Ви помогнем да извършите поръчка, за да се свържем с Вас във връзка с продукти, услуги, или за да Ви предоставим сервизно обслужване или техническа поддръжка.

Отзивите, които се публикуват в нашите сайтове, се публикуват само с изрично разрешение на лицето, които са изпратили тези отзиви.

EDSComputer.COM не събира информация за кредитни карти.

EDSComputer.COM няма да продава или предоставя за временно ползване срещу заплащане Вашата лична информация на други лица.

Опазване на сигурността на Вашата лична информация

EDSComputer.COM се отнася с надлежно внимание към доверието, което ни оказвате. С оглед защита от несанкциониран достъп или разкриване на информация и поддържане точността на данните, EDSComputer.COM криптира с 128 битово SSL криптиране от COMODO CA Limited, информацията, която въвеждате в регистрационната форма така и във формата за поръчка, което гарантира че никой няма да може да открадне личните ви данни докато пазарувате в EDSComputer.COM.

EDSComputer.COM гарантира конфиденциалност на личните данни на своите клиенти, декларирайки, че те няма да бъдат използвани за различни от предназначението си цели, а именно: установяване на контакт с клиента при уточняване подробности за ремонта на оставеното устройство. Личните данни, предоставени от клиента, се използват от служителите на фирмата и за издаване на фактура и гаранция за извършения ремонт или закупени компоненти.

Ако имате въпроси или опасения относно практиките за сигурност в EDSComputer.COM, моля пишете ни на: [email protected]

Регистрация

За да улесните онлайн поръчката си можете да се регистрирате като потребител в уебсайта EDSComputer.COM. По време на регистрацията, ще ви бъде поискана следната информация – име, имейл, телефон, адрес. Тази информация се използва за нуждите на обслужването и доставянето на поръчките.

Бисквитки

Когато посещавате даден уеб сайт, той може да съхранява или извлича информация от вашия браузър под формата на бисквитки. Тази информация може да се отнася за Вас, Вашите предпочитания, Вашето устройство или да бъде анализирана с цел подобряване на ползването на сайта. Може да изберете да спрете някои видове бисквитки. Трябва обаче да знаете, че блокирането на някои типове бисквитки може да възпрепятства правилната работа на сайта.

Политика за използване на бисквитки

Какво представляват бисквитките?

  • Бисквитките са файлове с информация, които се съхранява на твърдия диск на компютъра Ви, в които се записва как се движите в даден уеб сайт, така че когато отново го посетите, да Ви представи определени опции, базирани на съхранената информация от последното Ви посещение. Бисквитките могат да се използват за анализ на трафика, както и за рекламни и маркетингови цели.
  • Бисквитките се използват от повечето уеб сайтове и не вредят на операционните системи. Ако искате да промените или проверите какъв тип бисквитки приемате, може да го направите в настройките на браузъра, който използвате. Може да блокирате всички или определени бисквитки във всеки един момент, като активирате настройката на браузъра, която Ви позволява тази дейност. Но ако блокирате всички бисквитки (включително основни), няма да имате достъп до всички или някои части от нашия сайт.

Как използваме бисквитките?

Бисквитките ни служат да разберем как използвате нашия сайт. Този анализ ни помага да развиваме и подобряваме сайта, както и продуктите и услугите и да ви предлагаме това, от което се нуждаете.

Бисквитките са:

  • Сесийни бисквитки: Те се съхраняват на компютъра Ви само по време на уеб сесията и автоматично се изтриват, когато затворите браузъра си – съхраняват анонимен идентификационен номер на сесията, който Ви позволява да сърфирате в сайта, без да се налага да се логвате във всяка страница и не събират никакви лични данни от компютъра Ви.
  • Постоянни бисквитки: Постоянната бисквитка се съхранява под формата на файл на компютъра ви и остава там, когато затворите уеб браузъра си. Бисквитката може да бъде прочетена от сайта, който я е създал, когато го посетите отново.
  • Бисквитките също могат да бъдат категоризирани по следния начин:
  • Необходими бисквитки: Тези бисквитки са от съществено значение, за да можете ефективно да използвате сайта, например когато купувате продукт или услуга и следователно не могат да бъдат изключвани. Без тези бисквитки услугите, които са Ви на разположение на нашия сайт, не могат да бъдат предоставени. Тези бисквитки не събират информация за Вас, която да бъде използвана за маркетинг или за запомняне на мястото за достъп до интернет.
  • Функционални бисквитки: Тези бисквитки ни позволяват да наблюдаваме и подобряваме ефективността на нашия сайт. Те ни позволяват да отчитаме посещенията, да идентифицираме източниците на трафик и да видим кои части от сайта са най-популярни.
  • Маркетингови бисквитки: Teзи биcĸвитĸи се задават чрез нашия сайт oт рекламните ни партньори. Te могат да бъдат използвани oт тези ĸoмпaнии за създаването на профил на Baшитe интереси и позволяват пoĸaзвaнeтo на реклами и съобщения извън уебсайта EDSComputer. Te работят чрез yниĸaлнo идентифициране на Baшия браузър и устройство. Πpи блокирането им, няма да получавате нашата насочена реклама.

Коригиране, обновяване и преглед на личната информация

Потребителите могат да преглеждат или променят информацията в профила си като адрес или имейл след влизане в профила. Ако сте забравили потребителското си име или парола моля използвайте секцията Забравена парола или потърсете в страницата Помощ указания как да получите потребителското си име и парола.

Потребителите може да иска от Доставчика да коригира, изтрие, ограничи ползването на личните му данни чрез:

  1. Изпращане на електронно съобщение към Доставчика, с ясно изразено желание, към [email protected]
  2. Чрез искане за отказ в писмена форма, изпратено до Доставчика по пощата на адрес: България гр. София Младост 4 бл. 426 вх. 2 ап. 32

Уведомления за промени

Ако решим да правим промени в тaзи Политика за поверителност, ще Ви уведомим на посоченият Емайл адрес, анонсираме промените в тази страница и други места, които сметнем за подходящи, за да ви запознаем каква информация събираме, с каква цел и как я използваме и при какви условия бихме я предоставили на трети лица. Запазваме си правото да променяме тези Условия по всяко време, затова ги преглеждайте често.

Права и отговорности на страните

Материалите на този сайт не могат да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел.

EDSComputer.COM не поема гаранция за точността и целостта на публикуваните материали или услугите на този сайт. Възможни са печатни грешки. EDSComputer.COM има право по всяко време и без предупреждение да прави промени в публикуваните материали, услуги и цени. Някоя от информацията, публикувана в този сайт е възможно да се отнася до компоненти или услуги, които не се предлагат и не са достъпни в момента. За повече информация за наличните компоненти, се свържете с нас на посочените координати за контакт с нас.

Търговски марки

Всички използвани имена, знаци и символи, публикувани в този сайт са търговски марки или са защитени от авторското право, които са притежание на техните собственици.

Промяна на цени на услугите и компонрнтите

EDSComputer.COM има правото да променя цените по свое усмотрение по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на сключване на договора. При допуснати технически грешки в публикуването на сайта, EDSComputer.COM има правото да откаже изпълнението на договора и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя, освен да възстанови сумите платени от потребителя, ако има такива.

Последно обновяване

Тази Политика за поверителност влизат в сила от 20.05.2018 г.

Заяви обаждане от нас.

Вашите Имена *
Телефон *
E-Mail *